SVÉD MASSZÁZS

A masszázs ellazítja az egész testet, az izmokat, javítja a vér- és nyirokkeringést, kedvező hatással van a bőrre. Segíti a szervezet öngyógyító mechanizmusait, javul az érzelmi állapot, csökken a fáradtság érzete és a stressz. A masszázsterápia a test és a psziché kölcsönhatására épít. Az idők folyamán a feszültségek, a stressz hatásai jelentkeznek az izomfájdalmakban, a testtartásban.

Masszázs célja: a természetes izomállapot helyreállítása, a kóros folyamatok megfordítása, fájdalmak csökkentése, megszüntetése, a testtartás javítása.

Masszázs hatása: Megnyugtatja, ellazítja a testet, és a lelket egyaránt. Csökkenti a stresszt, oldja a görcsöket és a feszültséget. Az izmok újra rugalmassá, hajlékonnyá válnak. Fiatalítja a bőrt.

A masszázs ellenjavallatai

Bizonyos állapotokban a masszázs fokozott terhelést jelent a szervezet számára. Ki kell szűrni azokat az eseteket ill. állapotokat, melyek ellenjavallttá teszik a masszázskezelés kivitelezését.

Kérem kattintson az ikonra és olvassa el a kontraindikációkat.

 • 1 alkalom
  3.500 Ft
  30 perc
 • 1 alkalom
  4.500 Ft
  45 perc
 • 1 alkalom
  6.000 Ft
  60 perc
Gyerekjóga
, ,

Energia kezelés

A Világmindenségben minden létező: élő, és élettelen dolog energiából, rezgésből áll. Különböző minőségű rezgésekből épül fel mind a látható, mind a láthatatlan világ, és mindkettő egymás hatására állandóan…

Click here to add your own text

AMENNYIBEN MOST KÍVÁN IDŐPONTOT KÉRNI, TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT