CELLULIT – ALAKFORMÁLÓ – MASSZÁZS

A cellulit masszázs a narancsbőr tüneteinek enyhítésére, megszüntetésére szolgál. A narancsbőr esetén a laza kötőszövetekben zsírsejtek gyűlnek össze, melyek csomókba rendeződnek, majd megnagyobbodnak ezzel lassítva a véráramlást és a nyirokkeringést.

Méreganyagokkal telített nyirokfolyadék halmozódik fel a szövetek között, amitől a bőr felszíne rücskössé, göröngyössé válik. Főként a hason, csípőn, fenéktájon, felkaron és a combokon alakulhat ki.

A masszázs javítja a keringést, a nyirokkeringést és a szövetek oxigénellátását, frissességét. A cellulit kezelése kitartást és erőfeszítést igényel, türelmesnek kell lennünk, mert a valóban látványos eredményhez hónapok kellenek. A várt eredmény rendszeres masszázzsal, az étrend és az életmód megváltoztatása mellett  érhető el. A cellulit masszázst ajánlott kúraszerűen alkalmazni, minimum 10 alkalommal (heti 2-3x) megismételni. A masszázs cellulit elleni olajjal történik.

Cellulit masszázs testtekercseléssel:

Mindazoknak ajánlott, aki gyorsabban és sok narancsbőrtől akar megszabadulni, vagy sokat szeretne lefogyni (pl. 8-10 cm-t területenként), illetve annak, aki a hason és derék részen rendelkezik a legtöbb súly és bőr felesleggel. Azoknak is ajánlott, akik „last minute” módra szeretnének nyaralás előtt rendbe hozni magukat, de az idő rövidsége miatt már csak pár hét van hátra.

Cellulit masszázs vákuumos -köpöly- technikával:

Mindenkinek, aki a makacs narancsbőrt szeretné eltüntetni és emellett még fogyni is szeretne. Az eredmény egy alkalom után is látszik, a bőr simább, feszesebb lesz. A legtöbb kezelt személy már egy alkalom utáni fogyást is tapasztalt. Gyors, hatékony megoldás a kritikus területekre. Intenzíven, mélyrehatóan mozgatja át az egész kötőszövetet és szó szerint kivasalja a bőrt.


Időtartam:
30 perc
Ez az időtartam csak egy kezelendő felület jó átdolgozásához elegendő. Pl comb hátsó fele + popsi. Illetve, amennyiben már valaki végig csinált egy hosszabb cellulit kezelő kúrát és fenntartás céljából ez az időtartam már elegendő a hosszabb, simább bőr eredmény fenntartásához.

60 perc
comb elől-,hátul +fenék+has

90 perc
Comb, fenék, has, derék, kar vagy hát.

A masszázs ellenjavallatai

Bizonyos állapotokban a masszázs fokozott terhelést jelent a szervezet számára. Ki kell szűrni azokat az eseteket ill. állapotokat, melyek ellenjavallttá teszik a masszázskezelés kivitelezését.

Kérem kattintson az ikonra és olvassa el a kontraindikációkat.

Gyerekjóga
, ,

Energia kezelés

A Világmindenségben minden létező: élő, és élettelen dolog energiából, rezgésből áll. Különböző minőségű rezgésekből épül fel mind a látható, mind a láthatatlan világ, és mindkettő egymás hatására állandóan…

AMENNYIBEN MOST KÍVÁN IDŐPONTOT KÉRNI, TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT