METAMORF MASSZÁZS- LELKI BLOKKOLDÁS

Nagyon hatékony, speciális lelki-blokkoldó technika

Jelentése:

A „metamorfózis” szó görög eredetű, átváltozást, átalakulást jelent. Vannak olyan időszakok, helyzetek, amikor átalakuláson kell keresztülmennünk, vagy magunkban szükséges valamit átalakítanunk fejlődésünk, továbblépésünk érdekében.

Működése:

Életünkben különböző lelki hatások érnek, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén (csalódás, sokk, szeretetmegvonás, szégyen stb). Sokszor nem is emlékszünk ezekre, de teherként cipeljük magunkban. Ezek a lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, amely kihat a tudatra, a mindennapi életre.

A különböző szervek reflex pontjai az egész testen megtalálhatók, így a lábon, a kézen és a fejen is. Ez a technika a gerinc reflexpontjait célozza meg ezeken a területeken. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja, és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet, és a keletkező energiahullám kilöki ezeket a gátakat. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony, gyerekeken is alkalmazható.

Hatása:

A metamorf masszázs segít mindhárom múlt-síkon feloldani a problémákat: segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban, valamint a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában. Segít eltüntetni a gátlásokat, félelmeket, nyomasztó érzéseket, nyitottabbá, oldottabbá tesz. Megnő az önbizalmunk, az életkedvünk, az életbe vetett hitünk, „mellékhatásként” megszűnnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök. Kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségre, vérnyomás problémákra. Hatására elmúlhatnak a vese, máj, epe, emésztési gondok, ízületi problémák, idegbecsípődések, csont- és fogproblémák, hajhullás, torok- és fülfájás.

Egy kezelés kb. 40-60 perc

Személytől függően általában 5-10 kezelés ajánlott.

Metamorf masszázs árak Budapest

 • 1 alkalom
  5.500 Ft
  45-60 perc
 • 3 alkalom
  15.500 Ft
  45-60 perc
 • 5 alkalom
  26.000 Ft
  45-60 perc
Gyerekjóga

AMENNYIBEN MOST KÍVÁN IDŐPONTOT KÉRNI, TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT

1 válasz
 1. Ági
  Ági says:

  Hát ez valami csodálatos. Lágy lazulás, kényeztető pihenés és közben előkerülnek a rég elfeledett dolgok, a szőnyeg alá söpört események. De legalább megtudtam, mi az amivel foglalkoznom kell. Bátran ajánlom mindenkinek!

  Válasz

Hagyjon egy választ

Kíván hozzászólni?
Nyugodtan tegye meg most!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.