TIBETI MÉZESMASSZÁZS

Leírása

A nyugati társadalom számára napjaink egyik legújabb masszázsa. Keleten már több évezredes múlttal büszkélkedhet. Erőteljes, kicsit fájdalmas technika, mely a méz gyógyító erejét használja fel a szervezet tisztítására, regenerálására egy speciális vákuumtechnika segítségével. A masszázs tiszta mézzel történik, kihasználva a méz jótékony hatását. A méz pozitív hatásai közé tartozik a méregtelenítés, salakanyag eltávolítás. Felfrissít, ápolja és védi a bőrt. Ideális módszer a teljesítmény és az általános jóérzés fokozására is. A méz segít szabályozni a test energiaáramlását és visszaállítani az egészséges egyensúlyát. Magas enzim-, vitamin- és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja, és magába gyűjti (ezt a méreganyagokkal teli mézet a masszázs végén eltávolítjuk).

Menete

A masszázs natúr mézzel történik,. Mézzel szembeni allergia esetén nem alkalmazható ez a kezelés!!! Először olajos masszázs történik, A mézes masszázs lényege, hogy a méz testre történő felvitele után speciális technikával rányomjuk a kezünket a mézes bőrfelületre. A tenyérrel erős vákuumot képzünk, így fel tudjuk emelni a bőrt. Ezáltal az erős vákum miatt, a kezelt területen fokozódik a vérbőség, kitágulnak a pórusok, így a méz, és a benne lévő víz, ásványi anyagok, enzimek, vitaminok…stb bejut a bőrbe.

Hatása

Szabályozza, harmonizálja, helyreállítja a test energia áramlását. Gyorsítja a salakanyag kiürülését a szervezetből, fokozza  teljesítményt. Fájdalom csillapító,immunerősítő hatása van. Gyulladás csökkentő, oldja az izomgörcsöket .Javítja a keringést, szabályozza a vérnyomást.  Frissíti, ápolja, bársonyossá, feszesebbé  varázsolja a bőrt. Megerősíti a test kontúrokat. Cellulit kezelésére is kiváló.

Ellenjavallata

Allergia méhészeti termékekre,láz,  erős menstruáció, gyulladások, daganatos betegségek, kezeletlen magas vérnyomás, mélyvénás trombózis, fertőzéses bőrelváltozás,krónikus betegségeknél kezelő orvosával mindig egyeztessen.

A masszázs ellenjavallatai

Bizonyos állapotokban a masszázs fokozott terhelést jelent a szervezet számára. Ki kell szűrni azokat az eseteket ill. állapotokat, melyek ellenjavallttá teszik a masszázskezelés kivitelezését.

Kérem kattintson az ikonra és olvassa el a kontraindikációkat.

 • 1 alkalom
  3.500 Ft
  30 perc
 • 1 alkalom
  4.500 Ft
  45 perc
 • 1 alaklom
  6.000 Ft
  60 perc
Gyerekjóga

AMENNYIBEN MOST KÍVÁN IDŐPONTOT KÉRNI, TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT