Tradicionális Thai masszázs

TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS

Tradicionális thai masszázs Budapest, belváros: Nem csak az izmokra, testünkre gyakorol pozitív hatást, hanem megteremti a test és a lélek egyensúlyát.

Tradicionális Thai masszázs

Az izmok nyomásával, nyújtásával, az ízületek kimozgatásával, különböző jóga testtartások felvételével biztosítja a szervezetben a szabad energiaáramlást.  Ezért alkalmazott hatha jógának, passzív jógának is nevezik.

A kezelés földön, -matracon- kényelmes ruhában történik, amit kérem hozzon magával.

Thai masszázs Budapest, árak:

  • 1 alkalom
    6000Ft
    60 perc
  • 1 alkalom
    9000 Ft
    90 perc

A tradicionális thai masszázs hatása:

Minden betegség a lelkünkből ered, ha lelki,testi egyensúlyunk felbomlik, megbetegszünk. Nem csak az izmokra, testünkre gyakorol pozitív hatást, hanem megteremti a test és a lélek egyensúlyát. Ez a masszázs a test energia vonalán lévő akupunktúrás pontok nyomásával történik, elősegítve a test helyes energia áramlását. Ezáltal serkentik a vérkeringést, a nyirokrendszer működését, elősegíti a szervezet méregtelenítését emeli a test energia szintjét, beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát. Kedvezően hat az izmokra,fokozza a rugalmasságot, javítja a mozgást, csökkenti a stressz káros hatásait.

A Thai masszázs jellemzői

A alapja, a testet behálózó láthatatlan energia vonalak. Ezek közül 10 játszik fontos szerepet a thai masszázsban.: “10 sen ” vagy “sib sen “. Ezeken a pályákon fontos akupresszúrás pontok helyezkednek el.

A 10 sen elegendő az egész test és a belső szervek fizikai kezelésének irányítására. Ha az energia valahol elakad, a testben zavarokat okoz. Ezért az energia vonalak kezelése, masszírozása serkenti az energia áramlását, így segítve az általános egészségi állapot helyreállítását.

Az akupresszúra, a jóga, a reflexológia elemeit ötvöző kezelés, kilazítja az ízületeket, nyújtja az izmokat, stimulálja a belső szerveket, pozitív energiával, életerővel tölti fel a testet és a lelket. A nyújtások, kimozgatások miatt passzív jógának is nevezik ezt a masszázst.

A kezelés földön, – matracon – kényelmes ruhában történik, amit kérem hozzon magával.

Masszázs ellenjavallatai

Ellenjavallat:

Bizonyos állapotokban a masszázs fokozott terhelést jelent a szervezet számára. Ki kell szűrni azokat az eseteket ill. állapotokat, melyek ellenjavallttá teszik a masszázskezelés kivitelezését

Kérem kattintson az ikonra, és olvassa el a kontraindikációkat.

thai masszázs budapest

Eredete:

A hagyományos, tradicionális thai masszázs, vagy “ősi masszázs” hosszú múltra tekint vissza a gyógyterápia terén. Ha végig követjük a fejlődését, arra a – nem – meglepő következtetésre jutunk, hogy a legősibb gyökerei Indiába nyúlnak vissza. A legenda szerint alapítója egy észak-indiai orvos volt, –  Jivaka Kumar Bhachca. Több mint 2500 évvel ezelőtt élt, Buddha kortársa volt. Bibisarának a Magadha király kezelő orvosa volt.

Mi a különbség az Európában inkább ismert svéd masszázs, és a thai masszázs között: