TIBETI MASSZÁZS

Ez az ősi masszázs segítségünkre van, hogy testünk ne csupán visszahúzó nehezék legyen szellemi, lelki fejlődésünk során.
A fejlődés során a test, a lélek és a szellem egyensúlyára kell törekednünk. A Tibeti masszázs egyedi technikája ezt az egyensúlyt hivatott támogatni.
Aki úgy dönt, hogy a betegségmegelőzésnek, a gyógyulásnak ezt a formáját választja, meglepődve tapasztalja, hogy milyen pozitív tényezők jelentkeznek a terápia során.
Nem sorolható kifejezetten egyik masszázságba sem, végighalad a meridiánok mentén,  a nyirokrendszeren, az idegeken.
– javítja a közérzetet
– méregtelenít, frissít
– energetikailag feltölt
– optimalizálja a vér és nyirokkeringést
– a kötőszöveteket erősíti,
– fokozza a zsírsejtek lebontását
– segít az izomzat optimális rugalmasságának megőrzésében
– segít a szervezetben felhalmozódott méreganyagok eltávolításában és a káros energiák szervezetünkből való kiürítésében.
Rendszeres masszázs mellett izmaink megőrzik optimális rugalmasságukat, kondíciójukat, csontozatunk erős, ellenálló marad.
A masszázs mozdulatai kellemes ritmusúak, fájdalom mentesek,  mélyrehatóak. A masszázs kényelmes pamutruhában történik.(amit kérem hozzon magával )
A kezelés időtartama kb 90 perc.
Rész masszázs is kérhető ( 30 perc :hát,vagy talp )

IconBox Title

A masszázs ellenjavallatai

Bizonyos állapotokban a masszázs fokozott terhelést jelent a szervezet számára. Ki kell szűrni azokat az eseteket ill. állapotokat, melyek ellenjavallttá teszik a masszázskezelés kivitelezését.

Kérem kattintson az ikonra és olvassa el a kontraindikációkat.

  • 1 alkalom
    9.000 Ft
    80-90 perc
Gyerekjóga
, ,

Energia kezelés

A Világmindenségben minden létező: élő, és élettelen dolog energiából, rezgésből áll. Különböző minőségű rezgésekből épül fel mind a látható, mind a láthatatlan világ, és mindkettő egymás hatására állandóan…

AMENNYIBEN MOST KÍVÁN IDŐPONTOT KÉRNI, TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT