TESTTEKERCSELÉS

A testtekercselés  egy teljesen természetes és rendkívül hatékony módszer a cellulitis (narancsbőr) kezelésére, s arra is, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, méghozzá úgy, hogy onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk. Ezenkívül hatékonyan alkalmazható a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási-, hízási- és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza bőr feszessé tételére, s egyúttal a bőrünk megszépítésére is!

A kezelések után azonnal érezhető a bőrfeszesség és felfrissülés.

A testtekercselés mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulitis (narancsbőr) leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó, bőr feszessé tételére.

Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító-, és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

KINÉL NEM ALKALMAZHATÓ A KEZELÉS?

A módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, pl.:diabetesz I., keringési -légzési -és szívproblémák, vese betegség fennállásánál, terhesség és szoptatás, valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, intenzív allergiás reakciók, illatanyag allergia (kb. az emberek 3%-a), nyílt sebek, vénagyulladások, trombózis, epilepszia esetén.

MENNYI KEZELÉSRE VAN SZÜKSÉG?

Célszerű egy 10-12 kezelésből álló kúrát végezni, melynek gyakorisága heti 2-3 alkalommal ajánlott. Súlyosabb esetben több kúrára is szükség lehet. Kúra után havi egy emlékeztető kezelés ajánlott a következő kúráig. Így egy-egy fenntartó kezeléssel az elért eredmény könnyen megőrizhető

A tekercselés kiegészíthető a mélymeleg terápiás kezeléssel, és a cellulit masszázsal, gépi nyirokmasszázzsal.

  • 1 alkalom
    2.500 Ft
    30 perc
Gyerekjóga
, ,

Energia kezelés

A Világmindenségben minden létező: élő, és élettelen dolog energiából, rezgésből áll. Különböző minőségű rezgésekből épül fel mind a látható, mind a láthatatlan világ, és mindkettő egymás hatására állandóan…

Click here to add your own text

AMENNYIBEN MOST KÍVÁN IDŐPONTOT KÉRNI, TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT