,

Mély-meleg terápia

A hőterápia kedvező hatását már több ezer éve is felhasználták gyógyításra, manapság pedig újra egyre gyakrabban  alkalmazzák a szépségiparban, leginkább testsúlypanaszok, és az egyre elterjedtebb narancsbőr kezelésére. A test  felmelegítése jótékony hatású a szervezet egészére nézve, a meleg érzet már önmagában kellemes, és elősegíti a relaxálást.  A hő hatására a vérkeringés az egész testben élénkebb lesz, a szervek vérellátása fokozódik, az anyagcsere és a kiválasztás  is gyorsabb fokozatra kapcsol, emellett az immunrendszer és a hormonelválasztás is aktívabbá válik.

A mély-meleg terápia is a hőmérséklet változás testünkre gyakorolt pozitív hatásait használja ki, tehát minden  kezelés méregteleníterősíti az immunrendszert és kellemesen pihentet is egyben. A változó hőmérséklet általános és  helyi hatást egyaránt kifejthet, az alkalmazás módjától függően. A kezelés több területen képes előnyös változásokat előidézni.

   Alakformálás:

A készülék 32-60 Celsius fokos belső hőmérsékletének létrehozásával beindítható az emberi szervezet hőszabályozási  folyamata, melynek során a megemelkedett hőmérsékletet a test intenzív kalóriaégetéssel igyekszik leküzdeni. Ezért a kezelés  sikeresen alkalmazható testsúlycsökkentésre is, és akár több kiló fogyást is eredményezhet. A meleg hatására nem csak a  testünkben kötött formában lévő zsírok lebomlása kezdődik el, de felgyorsul a salakanyagok elszállítása, így a narancsbőr  tünetei is csökkennek.

Ezt a folyamatot különböző cellulitisz elleni, illetve karcsúsító krémekkel,testtekercseléssel,köpölyözéssel, gépi nyirokmasszázzsal lehet még erősíteni. Kezelés után a test kontúrja    határozottan feszesebbé válik.

    Bőrfeszesítés:

A meleg hatására az erek kitágulnak, így fokozódik a bőr vérátáramlása, javul a sejtek tápanyagellátása. A terápia a bőr        salakanyagainak kiürülését, a fehérje szintézis felgyorsulását is eredményezi, javul a diffúzió, a kollagén és rugalmas rostokra    kifejtett hatás következtében feszesebbé és fiatalabbá válik a bőr.

Az alkalmazott hatóanyagok tartósan és látványosan fejtik ki hatásukat, amelynek eredményeképp bőrünk feszesebb és selymesebb lesz. Az aromaterápiás hő tovább tisztítja, méregteleníti a bőrt.

    Ellenjavallat:

·   Pace maker,
·   magas vérnyomás,
·   bármilyen gyulladásos folyamat,
·   szívbetegség,
·   várandósság, szoptatás,
·   rossz általános kondíció,