Tradicionális Thai masszázs

TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS

Tradicionális thai masszázs Budapest, belváros: Nem csak az izmokra, testünkre gyakorol pozitív hatást, hanem megteremti a test és a lélek egyensúlyát.

A Thai masszázs jellemzői

A alapja, a testet behálózó láthatatlan energia vonalak.
Ezek közül 10 játszik fontos szerepet a thai masszázsban.: “10 sen ” vagy “sib sen ”
Ezeken a pályákon fontos akupresszúrás pontok helyezkednek el. A 10 sen elegendő az egész test és a belső szervek fizikai kezelésének irányítására. Ha az energia valahol elakad, a testben zavarokat okoz. Ezért az energia vonalak kezelése, masszírozása serkenti az energia áramlását, így segítve az általános egészségi állapot helyreállítását.
Az akupresszúra, a jóga, a reflexológia elemeit ötvöző kezelés, kilazítja az ízületeket, nyújtja az izmokat, stimulálja a belső szerveket, pozitív energiával, életerővel tölti fel a testet és a lelket.
A nyújtások, kimozgatások miatt passzív jógának is nevezik ezt a masszázst.
A kezelés földön, -matracon- kényelmes ruhában történik. ( amit kérem hozzon magával )

Hatása:

Minden betegség a lelkünkből ered, ha lelki,testi egyensúlyunk felbomlik, megbetegszünk. Nem csak az izmokra, testünkre gyakorol pozitív hatást, hanem megteremti a test és a lélek egyensúlyát. Ez a masszázs a test energia vonalán lévő akupunktúrás pontok nyomásával történik, elősegítve a test helyes energia áramlását. Ezáltal serkentik a vérkeringést, a nyirokrendszer működését, elősegíti a szervezet méregtelenítését emeli a test energia szintjét, beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát. Kedvezően hat az izmokra,fokozza a rugalmasságot, javítja a mozgást, csökkenti a stressz káros hatásait.

Masszázs ellenjavallatai

Ellenjavallat:

Bizonyos állapotokban a masszázs fokozott terhelést jelent a szervezet számára. Ki kell szűrni azokat az eseteket ill. állapotokat, melyek ellenjavallttá teszik a masszázskezelés kivitelezését

Kérem kattintson az ikonra, és olvassa el a kontraindikációkat.

Eredete:

A hagyományos, tradicionális thai masszázs, vagy “ősi masszázs” hosszú múltra tekint vissza a gyógyterápia terén. Ha végig követjük a fejlődését, arra a – nem – meglepő következtetésre jutunk, hogy a legősibb gyökerei Indiába nyúlnak vissza. A legenda szerint alapítója egy észak-indiai orvos volt, –  Jivaka Kumar Bhachca. Több mint 2500 évvel ezelőtt élt, Buddha kortársa volt. Bibisarának a Magadha király kezelő orvosa volt.

Mi a különbség az Európában inkább ismert svéd masszázs, és a thai masszázs között:

Thai masszázs Budapest, árak:

 • 1 alkalom
  5500 Ft
  60 perc
 • 3 alkalom
  15500 Ft
  60 perc
 • 5 alkalom
  26000 Ft
  60 perc
 • 1 alkalom
  8000 Ft
  90 perc
 • 3 alkalom
  22500 Ft
  90 perc
 • 5 alkalom
  38000 Ft
  90 perc