MÉLY-MELEG TERÁPIA

A hőterápia kedvező hatását már több ezer éve is felhasználták gyógyításra, manapság pedig újra egyre gyakrabban  alkalmazzák a szépségiparban, leginkább testsúlypanaszok, és az egyre elterjedtebb narancsbőr kezelésére. A test  felmelegítése jótékony hatású a szervezet egészére nézve, a meleg érzet már önmagában kellemes, és elősegíti a relaxálást.  A hő hatására a vérkeringés az egész testben élénkebb lesz, a szervek vérellátása fokozódik, az anyagcsere és a kiválasztás  is gyorsabb fokozatra kapcsol, emellett az immunrendszer és a hormonelválasztás is aktívabbá válik.

A mély-meleg terápia  a hőmérséklet változás testünkre gyakorolt pozitív hatásait használja ki, tehát minden  kezelés méregtelenít, erősíti az immunrendszert és kellemesen pihentet is egyben. A változó hőmérséklet általános és  helyi hatást egyaránt kifejthet, az alkalmazás módjától függően. A kezelés több területen képes előnyös változásokat előidézni.

Alakformálás:

A készülék 32-60 Celsius fokos belső hőmérsékletének létrehozásával beindítható az emberi szervezet hőszabályozási  folyamata, melynek során a megemelkedett hőmérsékletet a test intenzív kalóriaégetéssel igyekszik leküzdeni. Ezért a kezelés  sikeresen alkalmazható testsúlycsökkentésre is, és akár több kiló fogyást is eredményezhet. A meleg hatására nem csak a  testünkben kötött formában lévő zsírok lebomlása kezdődik el, de felgyorsul a salakanyagok elszállítása, így a narancsbőr  tünetei is csökkennek.

Ezt a folyamatot különböző cellulit elleni, illetve karcsúsító krémekkel,testtekercseléssel,köpölyözéssel, gépi nyirokmasszázzsal lehet még erősíteni. Kezelés után a test kontúrja    határozottan feszesebbé válik.

A kezelés ellenjavallatai

Bizonyos állapotokban a masszázs fokozott terhelést jelent a szervezet számára. Ki kell szűrni azokat az eseteket ill. állapotokat, melyek ellenjavallttá teszik a masszázskezelés kivitelezését.

Kérem kattintson az ikonra és olvassa el a kontraindikációkat.

 • 1 alkalom
  2.500 Ft
  30 perc
 • 3 alkalom
  7.000 Ft
  30 perc
 • 5 alkalom
  11.500 Ft
  30 perc
Gyerekjóga
,

Szép kártya

Jelenleg az OTP szép kártyát tudom elfogadni. MKB és K&H hamarosan.
, ,

Energia kezelés

A Világmindenségben minden létező: élő, és élettelen dolog energiából, rezgésből áll. Különböző minőségű rezgésekből épül fel mind a látható, mind a láthatatlan világ, és mindkettő egymás hatására állandóan…

AMENNYIBEN MOST KÍVÁN IDŐPONTOT KÉRNI, TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Kíván hozzászólni?
Nyugodtan tegye meg most!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.