HANGTÁL THERÉPIA

A hangtál terápiához a vendég kényelmes, lehetőleg pamut ruhában helyezkedik el egy kezelőágyon vagy a földön. Meghatározott kezelési menetet követve, a test egyes pontjaira különböző méretű tálakat helyeznek, és a filccel bevont ütővel lágyan megütnek.

A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész testben. Ha a testben nincsenek energetikai blokkok, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak, majd kilépnek a lábujjaknál és a hajszálak végénél.

A rezgéseket a vendég azonnal érzékeli, és a folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul. Az ismételt kezelések segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokra.

Mivel szervezetünk mintegy háromnegyede víz, a hang terápia fizikai hatást gyakorol egész szervezetünkre. A rezgések a bőrön keresztül hatolnak testünkbe, eljutnak a belső szervekhez, az izmokhoz, megmozgatva minden sejtet. A tálak által közvetített , vibráló érzés mellett a rezgések behangolják szervezetünket, így állítva helyre energetikai rendszerünket.

A hangtál terápia – hangmasszázs – másik hatása, hogy a hangok könnyen és gyorsan, bármilyen technika alkalmazása nélkül juttatnak kellemes, ellazult, relaxált állapotba, mely állapot jótékonyan hat szellemi és testi működésünkre.

Boldogságérzet árad szét bennünk, energetikailag töltődünk, és a többszöri kezelések hatására erősödik többek között az immunrendszerünk, javul a koncentrálóképesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság.

A hangtál terápia hatásai

a stressz okozta feszültségek oldása oldódása
a légzés javulása, elmélyülése
az immunrendszer felerősödése,
öngyógyító folyamatok beindulása
az energiablokkok oldódása
izomfájdalmak enyhülése, megszűnése
alvászavaroka, fejfájás elmúlása
alhasi görcsök oldódása,az emésztés szabályozása
a magas vérnyomás, és keringési zavarok, helyreállítása
a motiváció,a koncentráció és a tanulási nehézség leküzdése, javulása
a viselkedés harmonizálása